Valpeinfo

Impression of Silk’s Aron

Er du interessert i valp i fra oss?

Vi er medlemmer av Norsk Bichon Havanais Klubb og Norsk Kennel Klubb, og vi følger NBHK og NKKs retningslinjer for avl. I vårt oppdrett er vi nøye med å velge ut avlsdyr, og vi har samme krav på våre egne hunder som de hannene vi låner. Det er fordi vi ønsker å lage rasetypiske valper som samtidig er friske og har et herlig gemytt.

Ingen av våre avlsdyr er plukket ut med grunnlag på farge, da det er andre ting som vi synes er viktigere.

Med vårt oppdrett ønsker vi å få sunne og friske hunder både mentalt og fysisk.

For å komme på vår ”valpeliste”, må du først ta kontakt med oss og deretter ha en valpesamtale over mobil. Før du/dere får kjøpe valp av oss ønsker vi at du/dere kommer på besøk så du/dere blir kjent med oss og vi med du/dere. 🙂

Har du/dere noen spesielle ønsker, som f eks. utstilling og evnt. avl, ønsker vi gjerne at det blir nevnt.🙂

De valpekjøperne vi bestemmer oss for å selge valp til får vite det når valpene 3-5 uker. Men valp blir ikke tildelt før de er min. 7 uker gamle for å se valpens utvikling og personlighet.

De hundene vi velger å bruke i avl er alle sjekket 0/0 (fri) for Patellalukasjon, uten anmerkning for hjertelyd og er øyenlyst fri for arvelige sykdommer. 

Valper i fra vår kennel, vil være chipmerket, være behandlet med ormekur, registrert i NKK og være helsesjekket før levering. De vil også være sosialisert med mennesker i alle aldre, hunder og vil ha vært med på flere bilturer.
Valpene vil ikke bli vaksinert hos oss før levering, da de skal vaksineres når de er 12 uker. 

Valper levert i fra vår kennel, blir levert med en valpepakke, som vil inneholde bl. a.:

En mappe med informasjon om valpen, om rasen og viktige papirer og en leke, et teppe (begge med lukt av moren), shampo og balsam, børste og kam.

Vi synes det er viktig å holde kontakten med valp og valpekjøpere, og vi vil alltid prøve å hjelpe og svare på deres spørsmål så godt vi kan. 🙂

Om du/dere ønsker valp fra oss skriv gjerne en mail til sigsol66@gmail.com med info om deg/dere og hva du/dere tenker og ønsker.