Før og etter

Her kommer vi til å legge ut før og etter bilder og tilbakemelding fra de som har gått på noen av Iv San Bernards kurer 🙂

Før
Fame har gått på en "kur" med Mineral Red for drektige tisper.

"Før"- bildet er tatt ca. litt under halvveis i drektigheten og "etter" - bildet er tatt 9,5 uker etter kullet hennes på 7 ble født.

Etter
Vi er helt imponert. Utenom halen og skjegget til Fame, som er tynnere og kortere, er hun fortsatt i en så god kondisjon i pelsen at hun kan gå i ringen igjen! Vi har alltid vært imponert av Iv San Bernard, men nå ble vi "blåst av banen". Som vi gleder oss til å vise Fame i ringen igjen! :-D

Ønsker du mer informasjon om dette, ta gjerne kontakt!
Før
Vår datter Monika har brukt blandingen for mennesker i over 1 år med positive resultater. Derfor tenkte vi å dele hennes erfaringen her :-) Dessverre ikke de beste bildene.
Tilbakemelding til høyre.

Både hund og handler badet i Iv San Bernarnd på "etter"-bildet ;-)
Etter
Siden vi begynte med Iv San Bernards pleieprodukter på våre hunder har vi hele tiden opplevd gode resultater, så når jeg fikk høre og fikk tilbudet om å få prøve denne shampoen og balsamen, blandet til mennesker, var det ikke en tvil i at jeg "måtte" prøve den! Etter første vask var det en utrolig stor forskjell og håret mitt var silkemykt, og det resultatet har det aldri sluttet å gi over 1 år senere (pr. i dag)! Jeg er utrolig fornøyd!! Har aldri hatt et så frisk, sterkt og sunt hår, eller hårbunn! :-)
Før
Gaia har gått på en kur for overproduksjon av talg i hårsekkene/talgkjertlene.

Til høyre er det en tilbakemelding fra eieren til Gaia :-)
Etter
Opplevde da Gaia var 6mnd at pelsen var annerledes enn de andre kullsøsknene. Den var ikke like myk, men mer "klebrig" og tung. Etter at hun fikk voldsomt trekk på pelsen på utstilling skjønte jeg at noe måtte gjøres og fikk masse råd og veiledning. Kun kuren hjalp, fant jeg ut da jeg fikk vite av Iv San Bernard i Italia via Monika og Sigbjørn at problemet lå i huden og at hun hadde overproduksjon av talg i hårsekkene/talgkjertlene. Vel, det forklarte hvorfor andre hverdagsprodukter hjalp lite. Etter første kurbehandling så pelsen raskt finere ut, og hun fikk en mykere pels i over lengere tid enn før hvor den var rar igjen etter 3-4dager. På andre kurbehandling var den litt mykere og igjen fin i mer enn 3-4 dager, og 2 ukers intervaller mellom hver vask kombinert med skogsturer gikk fint. 3. Kurbehanling er inntatt og hun har en fin myk pels som en havanais skal ha. Jeg synes kuren har gitt god effekt, og selv om jeg beregner en time på dusjingen nå angrer jeg ikke på at jeg kjøpte den nå som jeg ser resultatet både på pelsen og utstilling. men det viktigste for meg er at hun fikk ordnet opp i problemene i huden :-)
Før
Scott har gått på en kur for tørr og livløs pels.

Til høyre er det en tilbakemelding fra eieren til Scott :-)
Etter
Har nå blitt kjent med Iv San Bernards kur for tørr og livløs pels. Det synes ikke på bildet, men han har klødd seg mer enn normalt. Så jeg fikk høre om Iv San Bernard og ville prøve en kur på Scott. Etter 1. Behandling ble den sprø, tørre og stive pelsen silkemyk. Helt utrolig! Alt hang seg fast i pelsen og det kom floker bare vi så på han (ja, det føltes slik). Nå har han silkemyk pels og klør seg minimalt. Her er det skogsturer hver dag, og selv om Scott er i full pels er det lite som fester seg i pelsen. Floker er ikke noe problem, og må bare fortelle at selv etter 3 uker uten børsting var det veldig lite floker da jeg badet han. Og derfor vil jeg fortsette med Iv San Bernard.
Før
Thea har gått på en kur for tørr og livløs pels.

Til høyre er det en tilbakemelding fra eieren til Thea :-)
Etter
Før kuren greide jeg av henne ”en halv hund”, og pelsen virket tørr og slitt. (Ble gjennomgreid mer eller mindre hver dag). Allerede etter første kur var det en endring i strukturen og pelsen var mye mykere. Ved andre kurbehandling har pelsen vært mye enklere å stelle, og hun har heller ikke mistet så mye pels. Etter tredje kur er det nesten ingen tover og strukturen er nå helt forandret. Hun ser ikke så ullen ut og pelsen var nå fantastisk lett å stelle :-)