IV SAN BERNARD

Iv San Bernard - "Helse er skjønnhet"
Hundeprodukter

Vi har blitt forhandlere på Iv San Bernards pleieprodukter! Siden begynnelsen av 2011 har vi brukt de italienske pleieproduktene Iv San Bernard. Vi har prøvd flere forskjellige produkter fra forskjellige fabrikanter, og er aller mest fornøyd med Iv San Bernard som er bra for både hud og pels! Samtidig som vi bruker disse produktene, holder vi også på å utdanne oss og lære nye måter å kunne bruke pleieproduktene på. 

Alle produktene er naturlige. Og de inneholder uttrekk fra planter og bær og er tilsatt vitaminer og oljer. Flere serier er økolgiske og alle produktene er mer enn 90% biologisk nedbrytbare (99% for de fleste). Alle Iv San Bernards produkter er uten parfyme, og dens duft kommer fra planteriket. 

Iv San Bernard tar hensyn til forskjellen i hud og pels på de forskjellige hundene med kort, mellom og lang pels. Samt valpepels.

Vi har også flere show og luksus serier. Dette er serier som har et høyt næringsinnhold, slik at pelsen får en mer intens pleie, som gjør at den får mer vitalitet, spenst, farge og glans. 

Det som vi synes er det aller mest fantastiske med Iv San Bernard er at de bryr seg om hunder med problemhud og pels. Noen blir behandlet med shampo og balsam tilpasset den indivuelle pelsen. Ved andre (og større) behov leverer vi forskjellige kurer spesielt tilpasset til hver hunds behov. 

Det å bruke Iv San Bernards produkter til vask og pelspleie, er en god måte å legge et godt grunnlag for at hunden din skal ha en sunn hud hele livet. Med en sunn og balansert hud, vil derfor hunden din ha en vakker pels. 

Produktene er så milde at hunden kan vaskes etter behov. Men vi anbefaler å bade hunden ca. hver 14. dag eller med lenger mellomrom. 

"Hunden skal ikke bare vaskes - pels og hud skal pleies for optimal helse."
Dette var tanken da Iv San Bernard ble startet i 1994. Studier av hud og hår (dermatologi) ble grunnlaget for ikke bare å lage shampo til hund, men å skape en produktserie som kunne pleie hudlag og hår. 

Å gi kundene våre en personlig service synes vi er viktig, så om det er noe du lurer på er du hjertelig velkommen til å ta kontakt! Enten på facebook, mail eller telefon. 
Facebook: Sigbjørn Soltvedt
Mobil: (+47) 92897161 
Mail: post@ios-pleie.no

I 2017 ble vi Norsk importør for Iv San Bernard, dette setter høyere krav til oss da vi ikke får lov til å være importør av Iv San Bernard uten å ha vært på opplæring først. Dette kommer Dere som kunder til gode da vi nå har enda mer kunskap om produktene som vi selger.

Vi har nå fått oss nettbutikk, der finner du mye mer informasjon, bedre oversikt over de varene som vi selger, og en enkel måte å bestille varer på.

Du finner oss på:  www.ivsanbernard.no